BETALNING

PRIS & BETALNING

Priserna i webbutiken är aktuella priser och kan ändras när som helst. aim'n är inte bunden av prisindikationer i webshopen som köparen rimligen eller uppenbarligen måste förstå är felaktiga och som till exempel har uppstått på grund av tekniska problem i webbplattformen eller priserna som har manipulerats av kunden. Priserna är inklusive lokal moms och betalas i den valuta som anges i webbshoppen. För icke-EU-kunder kan din lokala tullmyndighet åläggas tilläggsavgift, tullar och andra avgifter vid din import till gällande priser. Betalning kan göras med kreditkort, direktdebitfaktura eller som annars kan instrueras i webbshopen. Om betalning är föremål för validering och / eller auktorisation av en kortutgivare eller bank eller till kreditvalidering, är varje Orderbekräftelse föremål för sådan validering eller auktorisation. Vi samarbetar med en auktoriserad betalningstjänstleverantör (PSP) som behandlar dina personuppgifter i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS, som utvecklats av internationella kreditkortsföretag som VISA och MasterCard. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) i krypterad form och alla kortuppgifter och betalningsinformation kommer att skyddas och behandlas med hög säkerhetsnivå.

BETALNINGSMETODER

Vi strävar efter att erbjuda flera inhemska och internationella betalningsmetoder så att våra kunder ska känna sig trygga vid beställning från aimn.com. Nedan finns alla våra tillgängliga betalningsmetoder, men det skiljer sig från land till land. Till exempel är Ideal endast tillgängligt i Nederländerna medan VISA och Mastercard kommer att finnas tillgängliga i alla länder.


Klarna - gäller endast svenska kunder

PayPal - Betalning med kreditkort och plånbok

Visa - Kreditkort

Mastercard - Kreditkort

AliPay - Betalning av kreditkort och plånbok

iDEAL - Betalning av plånbok

Qiwi Plånbok - Betalning av plånbok

SEPA Direct Debit - E-banking

SOFORT - E-banking

Tillitigt - E-banking

Internation Banköverföring - E-banking

Finska E-banking - E-banking

SafetyPay - E-banking

Multibanco - E-banking


PROMOTIONS & DISCOUNT CODES

Alla kampanjer med nedsatt pris är tidsbegränsade. Flera erbjudanden kan normalt sett inte kombineras. En rabattkod eller kupong är endast giltig en gång per kund och inköp. Vid uppenbart missbruk av erbjudanden, såsom kuponger och kampanjkoder, förbehåller vi oss rätten att avbryta den aktuella ordern.

Kampanjer och rabattkoder gäller endast för nya beställningar och kan inte tillämpas retroaktivt.


PRESENTKORT 

Våra presentkort finns att köpa under kategorin Accessoarer. Välj vilket belopp du vill ge bort, sen mottar du en separat kod som du sedan ger bort. När man handlar med presentkortet lägger man in denna kod som betalningsmedel innan du godkänner ordern. Presentkortet är giltigt på obestämd tid och du kan välja valör från 250 kr upp till 2000 kr. Om du returnerar ett plagg som är köpt med ett presentkort kan du inte få pengar tillbaka utan ett nytt presentkort. 

Har du fler frågor?

Om du behöver hjälp med din beställning, var god kontakta vår kundtjänst på [email protected] eller titta i vår FAQ-sektion. Vi kommer att svara på din förfrågan inom 48 timmar. (måndag-fredag) ❤️